Jarmann presenterer sin spesialmeny for Oslo Vinfestival. Velkommen 1. og 2. februar!

3-retter med vinpakke

 

Pris: 890 kr per pers

 

MENY:

 

FISK- OG SKALLDYRSUPPE/ FISH AND SHELLFISH SOUP

Med laks, torsk, reker og grønnsaker. Serveres med brød og aioli.
Allergener: egg, fisk, hvete, melk, skalldyr, sennep, selleri, sulfitt, soya

Vin: Georg Breuer «Sauvage», 100% Riesling
Rheingau, Tyskland

 

***


G
RILLET HJORTEFILET / GRILLED VENISON

Med pastinakkpuré, aromasopp, syltet sopp, grillet viltpølse og rødvinssjy
Allergener: melk, selleri, sulfitt

Vin: Borgogno NO NAME, 100% Nebbiolo
Barolo, Italia

 

***


S
JOKOLADEFONDANT/ CHOCOLATE FONDANT

Med salt karamellsaus, vaniljeis og nøttekrønsj
Allergener: egg, hvete, melk, mandler, hasselnøtter, valnøtter, peanøtter

Vin: Kopke, Late Bottle Vintage 2013

Portvin, Portugal 

 

Trykk her for bordbestilling

 

jarmann