4 retters Champagne-meny på Albert bistro

 

APERITIF

Østers
Østers naturelle servert med sitron

Ruinart Blanc de Blancs

 

FORRETT / ENTREE

Kamskjell
Jordskokk, gulrot, eple og beurre blanc

Moet & Chandon Grand Vintage 2009

 

HOVEDRETT / PLAT PRINCIPAUX

Canard à l’orange
selleri, bønner og appelsinsaus

Veuve Clicquot Rosé

Veuve Clicquot Vintage Rosé 2008

DESSERT

Mousse exotique

 

Pasjonsfrukt, crumble, kokos og eksotiske frukter

Veuve Clicquot Rich

 

4-retters Champagnemeny: 1295,- P.P

Booker dere innen fredag 26. januar 1095,-

 

Ring oss på tlf. 21 02 36 30 eller kontakt oss på epost; bordbestilling@albertbistro.no.

Dere er også velkommen innom uten bordbestilling og vi vil gjøre vårt beste for å skaffe et bord innen rimelig tid.

 

Free seating mellom 17:00 og 23:00

 

Smaking