«Sjeldne perler fra Bourgogne» – fredag 7. februar kl 18.00 på Oslo Vinfestival

France Burgundy 2019-06-20 closeup old stone pillows with vintage plate, nameboard of Montrachet grand cru vineyard

Oslo Vinfestival er 10 år og da er det på sin plass med en smaking utenom det vanlige – «Perler fra Bourgogne».

Det er et ubestridt faktum at noen av verdens aller fineste viner kommer fra Bourgogne. Finesse, eleganse, kraft og kompleksitet er ord som gjerne benyttes.

Selv om det kan være litt uoversiktlig og mye å holde styr på så har mange hørt om Montrachet, Chambertin, Echezeaux, Clos de Vougeot og Musigny. Ikke alle har vært så heldig å få smake viner av dette kaliberet, det vil si – før denne kvelden.

Vi skal åpne noen virkelige perler av både hvite og røde viner fra de mest kjente produsentene fra de mest anerkjente vinmarkene.

Til å lede smakingen har vi en av Vinmonopolets fremste vinkyndige, Jon Tveit, som til daglig holder til på Vinmonopolets spydspiss, Aker Brygge. Og timinen kunne ikke vært bedre, torsdag 6. februar har dette utsalget spesialslipp av nettopp viner fra Bourgogne.

For å gi vinene den beste muligheten til å skinne skal vi benytte glass fra Lehmann glass – les gjerne mer om dem HER

Kun få plasser – vær rask og sikre deg en super julegave til deg selv, en du er glad i eller en du setter ekstra pris på. Kjøp billetter HER. Det tas forbehold om minste antall solgte billetter for gjennomføring av arrangementet.

jontveit_VMP