Årets kamp om smakene!

Produsenten Masi fra Veneto i Italia konkurrerer om gjestenes smaksløker sammen med en lokal øl-produsent. De har begge satt sammen sine beste kombinasjoner til Sorgenfris moderne og kreative kjøkken. Dette blir kvelden hvor man skal avgjøre:

Hva er best til maten? Vin eller Øl?

 

Alle som deltar i avstemmingen er med i trekningen av en middag for to på Sorgenfri.

 

Kveldens meny:

 

Amuse-bouche – grillet and hjerte og saltbakt selleri

Variasjon på beter, geitost fra Haukeli, pinjekjerner og pistasj

Smørstekt andebryst fra Holte gård, Croquette med Andeconfit, jordskokk, bakt løk og portvinsaus

Brunost, kirsebær og sitron

Sjokolade konfekt

 

Kampanje pris frem til 31 desember 2017      Kroner 750,- per person

Ordinær pris gjelder fra 1 januar 2017          Kroner 950,- per person

 

Velg mellom to bordsettinger:

17:00 til 19:30

20:00 til 23:00

Reserver ditt bord på Bordbestilling@cafesorgenfri.no