DIN EGEN PRIVATE VINRUNDE. I DITT EGET TEMPO.

 

En vinfestival er så mangt. Men det handler i bunn og grunn om å smake. Og gi ganen nye inntrykk. Men noen ga ganger vil du smake på egenhånd. Sitte så lenge du ønsker sammen med gode venner. Og så kanskje rusle videre til neste sted.

Under Oslo Vin kan du gjøre nettopp det. Velg deg en restaurant på Tjuvholmen eller Aker Brygge fra listen under eller se etter klistremerke i døren. Gå inn, og be hovmester om å få dagens «hundrelapp».

For kun 100 kroner får du et glass av restaurantens festivalvin. Og sammen med glasset får du en liten smak av matmenyen. Slik får restauranten vise frem det de har av både mat og drikke. Og du får smaksopplevelser du ellers kanskje ikke ville fått med deg.

Du vet ikke på forhånd hva du blir tilbudt. Det er litt av spenningen med hundrelappen. Men ikke vær overrasket om du får både vin og tiltugg som gir deg lyst til å komme tilbake for mer en annen gang.

Når innholdet på glass og tallerken er fortært, kan du gå videre til neste restaurant for nye smaksposter i vin-løpet. Eller komme dagen etter for neste hundrelapp.

 

Disse er med (flere kommer til opp i mot festival)

 

Jarmann Gastropub

Albert Bistro

Latter

ASIA

Sorgenfri

Louise Restaurant og Bar

Vingen

Verité

Olivia Tjuvholmen

Olivia Aker Brygge

Beach Club

Delicatessen

Akers Mek

Bølgen og Moi

Tjuvholmen Sjømagasin

Jamie´s Italian

Pink Elephant

Escalon