Lær mer om vin!

Er du nysgjerrig på vin og har lyst å lære litt mer slik at du kan få enda bedre utbytte av festivalen? Oslo Vinfestival kan i samarbeid med Oslo Wine School tilby 4 smakinger for deg som vil lære litt mer om vin. Vi har 4 ulike temaer: Chablis, Rioja, Tysk Riesling og gode alternativer til Ripasso.

Pris kun kr 195,- inkl smaksprøver. Varighet 40 minutter.

 

Fredag 7 feb:

Kl. 16:00 – Hvitvin: Kvalitetsvin og Chablis
Hva er egentlig forskjellene mellom Chablis, Chablis Premier Cru og Chablis Grand Cru – er det verd å betale mer?  Inkluderer vinsmaking av 5 viner fra Chablis, Frankrike.

Kl. 18:00 – Rødviner fra Rioja, Spania
Hva betyr informasjonen på etiketten og hva er forskjellen i smaken mellom Crianza, Reserva og Gran Reserva viner?  Finn den vinstilen som passer best til deg. Inkluderer vinsmaking av 5 viner fra Rioja.

 

Lørdag 8 feb:

Kl. 16:00 – Hvitvin: Tysk Riesling i sine mange varianter.
Vi tar en liten rundreise i Tyskland, går gjennom de forskjellige kvalitetsmerkene som vises på flaskene og utforsker hvordan geografien påvirker uttrykket på både smak og vinstil. Inkluderer vinsmaking av 5 viner fra Tyskland.

Kl. 18:00 Rødvin: Liker du Ripasso og Valpolicella men har lyst til å bli kjent med noen andre rødviner?
Vi tar en kort runde rundt i verden, diskuterer lignende vinstiler, og smaker oss gjennom gode alternativer til disse vinene. Inkluderer vinsmaking av 5 viner av internasjonal betydning.

 

Om kursholder: Jane Nisbet Huseby

Jane Nisbet Huseby er eier og daglig leder av Oslo Wine School (www.oslowineschool.no) og har mange års erfaring i vinbransjen både i Norge og internasjonalt. Jane er glad i å dele vingleden sin med andre, og har som mål å gjøre det lettere for vanlige vininteresserte mennesker å øke vinkunnskapen sin. Jane har vinfaglig kompetanse på et høyt nivå og holder for tiden på med å ta utdanning som Master of Wine ved det prestisjefylte Institute of Masters of Wine. Oslo Wine School er sertifisert og godkjent av WSET (Wine and Spirit Education Trust), som er den mest anerkjente utdanningsinstitusjonen i verden innen vin og brennevin. Jane er også sertifisert som «Approved WSET Wine Educator» som kursholder.

 

KJØP BILLETTER HER!