ASIA inviterer til en strålende Winemakers dinner lørdag 2. februar kl 19.00 med Judith Beck

 

 «Vin, livsglede og nytelse går hånd i hånd! Vi etterstreber å lage viner som omslutter alle våre sanser, i hver eneste flaske og hver eneste slurk!» // Judith Beck

 

Meny:

 

– Vi har også et vegansk menyalternativ for de som måtte ønsker dette. 

 

ASIA TAQUITOS & SALMON SASHIMI

Vegansk: VEGAN TAQUITO & FOREST GUNKAN

Vin: KOREA

***

GYOZA & PADRONS

Vegansk: GYOZA & PADRONS

Vin: BAMBULLE WEISSBURGUNDER

***

DIRTY ITALIAN MAKI ROLL

Vegansk: VIRTOUS VEGAN

Vin: BECK INK

***

ASIAN PORK BELLY  & THAI MANGO SALAT

Vegansk: BROCCOLINI & AUBERGINE FRIES

WINE: ZWEIGELT & HEIDEBODEN

***

YUZU CRUMBLE

Vegansk: DRUNKEN PINAPPLE & THAI BANANA CAKE

*Vinene er ikke sertifisert veganske.

 

Kr 995,- per person

 

Trykk her for å komme til bookingsidene!

 

PRODUSENTEN JUDITH BECK:

Den familiedrevne vingården Weingut Beck ligger i Gols i den østlige delen av Burgenland, og drives i dag av Judith Beck med god hjelp fra sine foreldre og partneren Uli Leitner. Familiens aller største lidenskap er rødviner laget på de lokale druene blaufränkisch, zweigelt og sankt laurent, men porteføljen inneholder alt fra lyse hvite viner til kraftige røde.

En vin skal gi glede, og Judith Beck har som mål å produsere interessante og komplekse viner med en tydelig signatur – med andre ord viner som utvikler seg i glasset, åpner opp nye dimensjoner ved hver ny slurk og gjør at man gleder seg til neste glass.

Weingut Becks produksjon har siden 2007 vært i tråd med økologiske og biodynamiske prinsipper, og Judith er tilhenger av Rudolf Steiners læresetninger om å leve i pakt med naturen. Det var fremfor alt målet om å oppnå kvalitet uten å inngå kompromisser som ble starten på hennes «biodynamiske eventyr», og hun ønsker å lage rene, ekte og bærekraftige viner. Med sitt unike særpreg og nye utfordringer anser hun også hver ny årgang som en mulighet til å lære noe nytt.