Fredag 1. februar får Bølgen og Moi storfint besøk fra Piemonte
Tenuta Carretta
Opplev viner fra en av de mest historiske vingårdene i Italia, med røtter helt tilbake til 1467. Her er fortid, nåtid og fremtid er integrert på den beste måten. Manuell innhøsting, langsom pressing, balansert masserasjon: Hver fase av arbeidet har som mål å bringe kvalitet til flasken, bevare og uttrykke de beste smakene av råmaterialene som er oppnådd i vinmarken.

Imidlertid er Tenuta Carretta fremfor alt en vingård laget av folk som samarbeider for å oppnå et enkelt felles mål: produsere kvalitetsviner, som er gode å drikke!

Kjøkkenet på Tjuvholmen har selvfølgelig spesialkomponert en fantastisk meny til. Se menyen under.

Når: 1. februar kl 18:30
Hvor: Bølgen & Moi Tjuvholmen
Pris: 1195,- per pers

Meld deg på til tjuvholmen@bolgenogmoi.no eller tlf 22 44 10 20.

Kveldens meny:

Aperitif
Langhe Favorita DOC 2017
Snacks

Luftig blåskjellsuppe
Fennikel, eple og dillolje
Cayega Roero Arneis 2016
/
Ovnsbakt torsk i «Pancettafrakk»
Steinsopprisotto, trøffelskum og rødvinssaus
Barbera d´Alba mgn 2017
/
Entecote- «dry aged»
Fondantpotet, jordskokkpuré, spinat, morkelsaus
Langhe DOC Nebbiolo 2014
Barbaresco Cascina Bordino 2010
/
Gorgonzola
Pære pochert i rødvin og ingefær. Valnøttbrød
Barolo Cascina Ferrero 2013
/
Mango/Vaniljemousse
Sitrus-sorbet, mynte
Moscato d´Asti 2017