Velkommen til en 4-retters winemakers dinner med vinprodusenten Gut Hermannsberg fra Nahe i Tyskland lørdag 2. Februar kl 18:00. 

 

Menyen består av:

 

 

Amouse bouche

Allergier: Laktose, skalldyr, gluten

Riesling Feinherb 2015

***

Pannestekte kamskjell med Calvadossaus Serveres med spinatpure

Allergier: Laktose, soya, bløtdyr,

Weisser Burgunder 2017

***

Skalldyrbisque

Serveres med røkte blåskjell

Allergier: skalldyr, laktose, bløtdyr

Just Riesling Trocken 2017

***

Pannestekt kveite

Serveres med en rotgrønnsaker, Rattepotetet og Dijonsaus

Allergier: Laktose, skalldyr,

Kupfergrube Riesling GG 2014

***

Kirsebærpannacotta

Allergier: laktose,

Surprise!

 

Pris for 4 retter og 5 glass vin er 995,-

 

Trykk her for bordbestilling

 

image6