
Book via restaurantens bordbestilling og velg den aktuelle datoen / tidspunktet
Vesuvio Vista Mare inviterer til en kveld der italiensk mat og vin kombineres med levende historiefortelling.
Nordmenn valfarter til Roma som aldri før, og alle må ha et sted å spise. I jungelen av trattoriaer, pizzeriaer og restauranter er det lett å gå seg vill og tape tid og penger. Den erfarne reise- og matforfatteren Jon Berg har gått opp matløypa sammen med Roma-farer og vinekspert Lars G. Rein-Helliesen. Sammen gir de her tips til de virkelig gode spisestedene – de hyggelige og ekte stedene som serverer tradisjonell og moderne romersk mat.
Gutta byr også på tips til de beste matmarkedene, kaffebarer, iskremsbarer, vinbarer og andre severdigheter innen mat og drikke. Aldri mer en mislykket restaurant-kveld i den evige stad!
Stedene de anbefaler er rimelige, lett tilgjengelige og med fantastisk smakfull og mettende mat. Du får også praktiske tips, adresser, nettsteder, og kanskje noe av det viktigste: hvordan man bestiller bord.
Denne kvelden serverer vi:
Boken (verdi 400 kr) er inkludert i prisen.