Delicatessen Tapasbar

Torsdag 8. februar

Winemakers Dinner med Apéritif
Kl. 19:00

Delicatessen inviterer til Winemakers Dinner i samarbeid med Aperitif. Det blir servert en 6-retters meny komponert av en spansk gjestekokk, velkomstcava, dessertvin og fire ulike viner fra egen vingård i Ribera del Duero!

Er du på jakt etter en spennende vinsmaking i Oslo? Kanskje som gave til en vinentusiast, eller for å bedre på egen kunnskap om spansk rødvin? Da er dette arrangementet midt i blinken! Menyen er laget av Pablo Palomero fra restauranten El Cipres i Aranda del Duero, som sammen med kollega vil være gjestekokk på arrangementet. Det blir seks retter som deles mellom alle på bordet, med ovnsbakt dielam som kveldens høydepunkt. Fremfor alt blir det vin fra Delicatessen-gründernes egen vingård Dominio de Adrada. Gled deg til å smake spansk tempranillo fra Ribera del Duero, i tre ulike stiler – og noe så utradisjonelt som en spansk beaujolais.

Les mer om arrangementet her.

Ved ankomst får du et glass Delicatessen-cava og dessertvin på tampen av måltidet. Grillmester Pablo Palomero fra El Ciprés i Aranda de Duero skaper en spansk helaften og gir deg en unik smaksopplevelse på tallerken og i glasset. Inkluderer 6 viner og 6 retter.

Pris: kr. 1.465,- per person.

Arrangementet er fullbooket.

Lørdag 10. februar

Brunsj & Spansk Naturvin med Sondre Lerche
Kl. 12:00 - 14:00

Opplev en unik brunsj og spansk naturvin-event sammen med Sondre Lerche. Dette sosiale arrangementet er i samarbeid med Non Dos, hvor du får smake tre forskjellige viner fra Catalonia i Nord-Spania: en musserende vin, en rosévin, og en oransjevin.

Rodrigo fra Delicatessen vil sette sammen en klassisk spansk brunsjmeny for å komplementere vinene perfekt. Inkluderer 3 viner og brunsj sharingmeny.

Pris: kr. 495,- per person.


Fredag 9. februar

Spansk vinmesse
Kl. 16:00 - 19:00

Bli med på en intim vinmesse med unikt innhold! Delicatessen bygger om restauranten til en minimesse og inviterer til smaksfest sammen med et tjuetall spennende produsenter fra hele Spania. Prøv alt fra crispy Corpinnat til fyldige rødviner, og få muligheten til å stille nerdete spørsmål til de pasjonerte folka som produserer vinene.  

Konseptet er importert fra Barcelona og er i Spania kjent som Vinos Off the Record. Som navnet antyder er dette en messe for de små, unike og ofte litt annerledes produsentene. Her er det ikke selgeren eller eksportsjefen som stiller; det er de som steller vinmarkene, velger ut druene, passer på vintønnene og sørger for at produktet deres alltid holder topp kvalitet. Blant annet vil vinmakeren fra Delicatessen sitt eget vinprosjekt, Dominio de Adrada, være til stede for å presentere fire spennende Ribera del Duero-viner.

Se frem til en lærerik ettermiddag hvor du kan ta et dypdykk inn i Spanias mange vinområder, utforske en rekke ulike druetyper, produksjonsmetoder og vinfilosofier. Vi kan nesten garantere at du finner minst en ny favorittvin!

Pris: kr. 250,- for 10 smakskuponger.

Trykk her for å bestille.

Winemakers Dinner
Kl. 19:45

Vi gjentar suksessen med spesialmeny signert av Pablo Palomero fra El Ciprés i Aranda de Duero.

Delicatessen flyr inn tre kokker fra familierestauranten El Ciprés i Aranda del Duero, som disker opp med en spansk festmiddag for alle sanser. På menyen står 4 snacksretter, dessert og selve høydepunktet; den tradisjonsrike Ribera-retten ovnsbakt dilam.

På dette arrangementet velger du vinene selv, i ditt eget tempo og foretrukket mengde. På dagen arrangerer Delicatessen en intim vinmesse med et tjuetall små og spennende produsenter, og vinmakerne fra alle disse produsentene vil være til stede under middagen. Menyen vil med andre ord bestå av en haug unike viner fra hele Spania i alle mulige prisklasser og stiler! Kvelden byr også på en aldri så liten premiere, i form av fire rødviner fra Delicatessen sin bodega i Ribera del Duero. Disse vinene når norsk jord for aller første gang rett før vinfestivalen, og vinmakeren José Jiménez-Landi kommer på besøk for å fortelle mer om druer, jordsmonn, produksjonsmetoder og filosofien bak vinene.

Se frem til en sosial og lærerik kveld med en god dose spansk pasjon i både glasset og på tallerken. Kom alene – eller inviter vennegjengen, kollegaene eller et vininteressert familiemedlem. Dette er en personlig og intim opplevelse, hvor vinmaker vil skjenke og fortelle om de ulike vinene.

Pris: 6 retter for kr. 645,- per person.

Trykk her for å bestille.

Vin & Vinyl
Kl. 22:00

Bli med på "Vin & Vinyl" med musikkinteresserte vinmaker Fredi Torres. Det serveres spennende spansk vin på glass fra produsenter tilstede på vinmessen, og det blir mingling, dans og oppdagelse av nye favorittviner.


Pris: Gratis inngang og drop-in

Torsdag 8. februar

Winemakers Dinner med Apéritif
Kl. 19:00

Delicatessen inviterer til Winemakers Dinner i samarbeid med Aperitif. Det blir servert en 6-retters meny komponert av en spansk gjestekokk, velkomstcava, dessertvin og fire ulike viner fra egen vingård i Ribera del Duero!

Er du på jakt etter en spennende vinsmaking i Oslo? Kanskje som gave til en vinentusiast, eller for å bedre på egen kunnskap om spansk rødvin? Da er dette arrangementet midt i blinken! Menyen er laget av Pablo Palomero fra restauranten El Cipres i Aranda del Duero, som sammen med kollega vil være gjestekokk på arrangementet. Det blir seks retter som deles mellom alle på bordet, med ovnsbakt dielam som kveldens høydepunkt. Fremfor alt blir det vin fra Delicatessen-gründernes egen vingård Dominio de Adrada. Gled deg til å smake spansk tempranillo fra Ribera del Duero, i tre ulike stiler – og noe så utradisjonelt som en spansk beaujolais.

Les mer om arrangementet her.

Ved ankomst får du et glass Delicatessen-cava og dessertvin på tampen av måltidet. Grillmester Pablo Palomero fra El Ciprés i Aranda de Duero skaper en spansk helaften og gir deg en unik smaksopplevelse på tallerken og i glasset. Inkluderer 6 viner og 6 retter.

Pris: kr. 1.465,- per person.

Arrangementet er fullbooket.

Fredag 9. februar

Spansk vinmesse
Kl. 16:00 - 19:00

Bli med på en intim vinmesse med unikt innhold! Delicatessen bygger om restauranten til en minimesse og inviterer til smaksfest sammen med et tjuetall spennende produsenter fra hele Spania. Prøv alt fra crispy Corpinnat til fyldige rødviner, og få muligheten til å stille nerdete spørsmål til de pasjonerte folka som produserer vinene.  

Konseptet er importert fra Barcelona og er i Spania kjent som Vinos Off the Record. Som navnet antyder er dette en messe for de små, unike og ofte litt annerledes produsentene. Her er det ikke selgeren eller eksportsjefen som stiller; det er de som steller vinmarkene, velger ut druene, passer på vintønnene og sørger for at produktet deres alltid holder topp kvalitet. Blant annet vil vinmakeren fra Delicatessen sitt eget vinprosjekt, Dominio de Adrada, være til stede for å presentere fire spennende Ribera del Duero-viner.

Se frem til en lærerik ettermiddag hvor du kan ta et dypdykk inn i Spanias mange vinområder, utforske en rekke ulike druetyper, produksjonsmetoder og vinfilosofier. Vi kan nesten garantere at du finner minst en ny favorittvin!

Pris: kr. 250,- for 10 smakskuponger.

Trykk her for å bestille.

Winemakers Dinner
Kl. 19:45

Vi gjentar suksessen med spesialmeny signert av Pablo Palomero fra El Ciprés i Aranda de Duero.

Delicatessen flyr inn tre kokker fra familierestauranten El Ciprés i Aranda del Duero, som disker opp med en spansk festmiddag for alle sanser. På menyen står 4 snacksretter, dessert og selve høydepunktet; den tradisjonsrike Ribera-retten ovnsbakt dilam.

På dette arrangementet velger du vinene selv, i ditt eget tempo og foretrukket mengde. På dagen arrangerer Delicatessen en intim vinmesse med et tjuetall små og spennende produsenter, og vinmakerne fra alle disse produsentene vil være til stede under middagen. Menyen vil med andre ord bestå av en haug unike viner fra hele Spania i alle mulige prisklasser og stiler! Kvelden byr også på en aldri så liten premiere, i form av fire rødviner fra Delicatessen sin bodega i Ribera del Duero. Disse vinene når norsk jord for aller første gang rett før vinfestivalen, og vinmakeren José Jiménez-Landi kommer på besøk for å fortelle mer om druer, jordsmonn, produksjonsmetoder og filosofien bak vinene.

Se frem til en sosial og lærerik kveld med en god dose spansk pasjon i både glasset og på tallerken. Kom alene – eller inviter vennegjengen, kollegaene eller et vininteressert familiemedlem. Dette er en personlig og intim opplevelse, hvor vinmaker vil skjenke og fortelle om de ulike vinene.

Pris: 6 retter for kr. 645,- per person.

Trykk her for å bestille.

Vin & Vinyl
Kl. 22:00

Bli med på "Vin & Vinyl" med musikkinteresserte vinmaker Fredi Torres. Det serveres spennende spansk vin på glass fra produsenter tilstede på vinmessen, og det blir mingling, dans og oppdagelse av nye favorittviner.


Pris: Gratis inngang og drop-in

Lørdag 10. februar

Brunsj & Spansk Naturvin med Sondre Lerche
Kl. 12:00 - 14:00

Opplev en unik brunsj og spansk naturvin-event sammen med Sondre Lerche. Dette sosiale arrangementet er i samarbeid med Non Dos, hvor du får smake tre forskjellige viner fra Catalonia i Nord-Spania: en musserende vin, en rosévin, og en oransjevin.

Rodrigo fra Delicatessen vil sette sammen en klassisk spansk brunsjmeny for å komplementere vinene perfekt. Inkluderer 3 viner og brunsj sharingmeny.

Pris: kr. 495,- per person.