Velkommen til en lavterskel quiz-aften på Louise! Det blir gode priser i baren og mulighet for å bestille mat med avslag. Det blir godt utvalg av temaer som vin, mat, og noe godt og blandet. Det vil bli premiering!
Direkte fra Burgund: En vinmester, to vinhus: Domaine AMI & Clos du Moulin
Vi skal dykke inn i historien til disse to anerkjente vinhusene og utforske forbindelsene mellom dem. Under denne masterclass vil vi fokusere på å sammenligne viner fra identiske appelasjoner for å gi en dypere forståelse av deres unike karakteristikker og nyanser. Dette gir en unik mulighet til å oppdage likhetene og forskjellene som gjør hver vin spesiell.
Viner som skal smakes:Saint Romain:
Chorey les Beaune:
Cotes-du-Nuits Villages:
Pommard:
Pris: kr. 675,- per person.
Bli med oss på en kulinarisk reise hvor vi utforsker de utsøkte kombinasjonene av forskjellige sjømatretter og et nøye utvalgt spekter av viner. Dette arrangementet er skreddersydd for å tilfredsstille både de som har noe forkunnskaper, men også nybegynnere som ønsker å utvide sin forståelse av hvordan vin kan forbedre og komplementere smakene i sjømat.
Med en blanding av teoretisk kunnskap og praktiske smaksprøver, vil dette være en opplevelsesrik og lærerik oppdagelsesreise i matens og vinens harmoniske verden.
Pris: kr. 720,- per person.
Hvordan fungerer vinglass egentlig? Vi inviterer til vinsmaking og kurs m/representant for Riedel.
Pris: kr. 260,- per person
Velkommen til en lavterskel quiz-aften på Louise! Det blir gode priser i baren og mulighet for å bestille mat med avslag. Det blir godt utvalg av temaer som vin, mat, og noe godt og blandet. Det vil bli premiering!
Hvordan fungerer vinglass egentlig? Vi inviterer til vinsmaking og kurs m/representant for Riedel.
Pris: kr. 260,- per person
Direkte fra Burgund: En vinmester, to vinhus: Domaine AMI & Clos du Moulin
Vi skal dykke inn i historien til disse to anerkjente vinhusene og utforske forbindelsene mellom dem. Under denne masterclass vil vi fokusere på å sammenligne viner fra identiske appelasjoner for å gi en dypere forståelse av deres unike karakteristikker og nyanser. Dette gir en unik mulighet til å oppdage likhetene og forskjellene som gjør hver vin spesiell.
Viner som skal smakes:Saint Romain:
Chorey les Beaune:
Cotes-du-Nuits Villages:
Pommard:
Pris: kr. 675,- per person.
Bli med oss på en kulinarisk reise hvor vi utforsker de utsøkte kombinasjonene av forskjellige sjømatretter og et nøye utvalgt spekter av viner. Dette arrangementet er skreddersydd for å tilfredsstille både de som har noe forkunnskaper, men også nybegynnere som ønsker å utvide sin forståelse av hvordan vin kan forbedre og komplementere smakene i sjømat.
Med en blanding av teoretisk kunnskap og praktiske smaksprøver, vil dette være en opplevelsesrik og lærerik oppdagelsesreise i matens og vinens harmoniske verden.
Pris: kr. 720,- per person.