ASIA

Torsdag 8. februar

Winemakers Dinner
Kl. 19:00

Asia inviterer til Winemakers Dinner med Matthieu Barret fra Cornas, Rhone dalen.

Det serveres 5 ulike viner og 4 retters middag til kr. 950,- per person.

Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret. Produsenten arbeider med en biodynamisk tilnærming og lager elegante Rhône viner. På menyen finner du asiatiske delikatesser med blant annet Asia taquitos, beef tatakii, og crispy duck med bao buns.

PS: Mulighet for å delta på vinfestivalens Afterwork før middagen

Lørdag 10. februar

Vinsnakk & blindsmaking med Merete Bø & Thomas Giertsen
Kl. 17:30

Thomas Giertsen og Merete Bø guider og forteller dere om hvordan smake på vin, kjenne igjen kvaliteter og hvorfor vinene passer bra til maten. Flere av vinene serveres «blindt» og du som gjest kan bli med og gjette deg frem til hva det er. Fra kjøkkenet får man servert fristende, freshe og eksotiske retter, som matcher vinene dere får smake. Det serveres 5 retter og 5 ulike viner – med fellesnevner at det er større flasker fra magnum og oppover.

  • Maks plasser: 70 stk
  • Kr. 1.250,- per person

Fredag 9. februar

Mat og vin i kombinasjon!
Fra kl 16:00

Smak gode viner i kombinasjon med passende snacks. Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret.

DJ skaper fredagsstemning i baren, og du kan nyte mat og vin i kombinasjon!

  • Vinflight 1: Muscadet Granite Clos des Perrières 2020, Arbois Chardonnay Initial 2020 og Clos du Moulin aux Moines Clos de la Perriere Blanc 2022  Laksesashimi, Ytrefilet tatakii, Manchego Kr. 280,-.
  • Vinflight 2: Matthieu Barret Petit Ours Côtes du Rhône 2022, Dom. Du Coulet No Wine's Land 2022, Dom. du Coulet Cornas Brise Cailloux 2021   Serrano skinke, kylling gyoza, Manchego Kr. 250,-

Torsdag 8. februar

Winemakers Dinner
Kl. 19:00

Asia inviterer til Winemakers Dinner med Matthieu Barret fra Cornas, Rhone dalen.

Det serveres 5 ulike viner og 4 retters middag til kr. 950,- per person.

Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret. Produsenten arbeider med en biodynamisk tilnærming og lager elegante Rhône viner. På menyen finner du asiatiske delikatesser med blant annet Asia taquitos, beef tatakii, og crispy duck med bao buns.

PS: Mulighet for å delta på vinfestivalens Afterwork før middagen

Fredag 9. februar

Mat og vin i kombinasjon!
Fra kl 16:00

Smak gode viner i kombinasjon med passende snacks. Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret.

DJ skaper fredagsstemning i baren, og du kan nyte mat og vin i kombinasjon!

  • Vinflight 1: Muscadet Granite Clos des Perrières 2020, Arbois Chardonnay Initial 2020 og Clos du Moulin aux Moines Clos de la Perriere Blanc 2022  Laksesashimi, Ytrefilet tatakii, Manchego Kr. 280,-.
  • Vinflight 2: Matthieu Barret Petit Ours Côtes du Rhône 2022, Dom. Du Coulet No Wine's Land 2022, Dom. du Coulet Cornas Brise Cailloux 2021   Serrano skinke, kylling gyoza, Manchego Kr. 250,-

Lørdag 10. februar

Vinsnakk & blindsmaking med Merete Bø & Thomas Giertsen
Kl. 17:30

Thomas Giertsen og Merete Bø guider og forteller dere om hvordan smake på vin, kjenne igjen kvaliteter og hvorfor vinene passer bra til maten. Flere av vinene serveres «blindt» og du som gjest kan bli med og gjette deg frem til hva det er. Fra kjøkkenet får man servert fristende, freshe og eksotiske retter, som matcher vinene dere får smake. Det serveres 5 retter og 5 ulike viner – med fellesnevner at det er større flasker fra magnum og oppover.

  • Maks plasser: 70 stk
  • Kr. 1.250,- per person