Entrecôte

Fredag 9. Februar
& Lørdag 10. Februar

Bruno & Don Dago's Trattoria

En hyllest til Bistecca Alla Fiorentina!
Dag Tjersland og Christian Brun med erfaring fra steder som Signalen Sjøbad, Baltazar Ristorante & Enoteca, Skur 33, Salome og Spaghetteria, har gitt ut tre bøker om Italiensk mat, vin og kultur. Sammen med vinekspertene fra Spontane Dråper er det duket for en uforglemmelig aften hos Entrecote Aker Brygge.


Meny:

  • Carne Cruda – Knivskrapt tartar med trøffel.
  • Ravioli på oksehaler med parmesankrem og rosmarinsjy.
  • Bistecca eller Bistecca Fierontina, Sulfini bønner «Arezzo», olivenolje fra Fubbiano i Lucca, langtidskokt salsa på lang ristet paprika og chili.
  • Smak av Italienske desserter.


4 viner & 4 retter: kr. 1.495,- per person.


Dag og Christian har besøkt slakteren i Greve og slakteren i Panzano flere ganger og i den anledning tilegnet seg kunnskap om og spist Bistecca Di Manzo og Bistecca Fiorentina igjennom flere italienske regioner.  Oksekoteletten over alle og selve symbolet på Toscansk mat. I boken Mitt Toscana, skriver de både om Dario Cecchini og Falorni i Greve in Chianti verdens mest kjente slaktere og Corelia i Castell’in Villa som Dag Tjersland lager vin sammen med, for mange lager hun kanskje verdens beste Sangiovese. Dag Tjersland lager også en Barolo sammen med Erbaluna i Piemonte, vinmarken heter Castagni og er en 2016 årgang.  Begge vinene passer utmerket til kjøtt og rettene vi skal lage denne kvelden.Vi lager også Vin Brule – Brent vin, en piemontesisk vingløgg på terrassen.


Gled deg til en italiensk helaften med førsteklasses mat og drikke!

Fredag 9. Februar
& Lørdag 10. Februar

Bruno & Don Dago's Trattoria

En hyllest til Bistecca Alla Fiorentina!
Dag Tjersland og Christian Brun med erfaring fra steder som Signalen Sjøbad, Baltazar Ristorante & Enoteca, Skur 33, Salome og Spaghetteria, har gitt ut tre bøker om Italiensk mat, vin og kultur. Sammen med vinekspertene fra Spontane Dråper er det duket for en uforglemmelig aften hos Entrecote Aker Brygge.


Meny:

  • Carne Cruda – Knivskrapt tartar med trøffel.
  • Ravioli på oksehaler med parmesankrem og rosmarinsjy.
  • Bistecca eller Bistecca Fierontina, Sulfini bønner «Arezzo», olivenolje fra Fubbiano i Lucca, langtidskokt salsa på lang ristet paprika og chili.
  • Smak av Italienske desserter.


4 viner & 4 retter: kr. 1.495,- per person.


Dag og Christian har besøkt slakteren i Greve og slakteren i Panzano flere ganger og i den anledning tilegnet seg kunnskap om og spist Bistecca Di Manzo og Bistecca Fiorentina igjennom flere italienske regioner.  Oksekoteletten over alle og selve symbolet på Toscansk mat. I boken Mitt Toscana, skriver de både om Dario Cecchini og Falorni i Greve in Chianti verdens mest kjente slaktere og Corelia i Castell’in Villa som Dag Tjersland lager vin sammen med, for mange lager hun kanskje verdens beste Sangiovese. Dag Tjersland lager også en Barolo sammen med Erbaluna i Piemonte, vinmarken heter Castagni og er en 2016 årgang.  Begge vinene passer utmerket til kjøtt og rettene vi skal lage denne kvelden.Vi lager også Vin Brule – Brent vin, en piemontesisk vingløgg på terrassen.


Gled deg til en italiensk helaften med førsteklasses mat og drikke!