Louise Restaurant & Bar

Torsdag 8. februar

Quiz
Kl. 18:00

Velkommen til en lavterskel quiz-aften på Louise! Det blir gode priser i baren og mulighet for å bestille mat med avslag. Det blir godt utvalg av temaer som vin, mat, og noe godt og blandet. Det vil bli premiering!

Lørdag 10. februar

Masterclass Burgund: Domaine AMI & Clos du Moulin
Kl. 15:00 - 16:30


Direkte fra Burgund: En vinmester, to vinhus: Domaine AMI & Clos du Moulin

Vi skal dykke inn i historien til disse to anerkjente vinhusene og utforske forbindelsene mellom dem. Under denne masterclass vil vi fokusere på å sammenligne viner fra identiske appelasjoner for å gi en dypere forståelse av deres unike karakteristikker og nyanser. Dette gir en unik mulighet til å oppdage likhetene og forskjellene som gjør hver vin spesiell.

Viner som skal smakes:Saint Romain:

  • AMI - Saint-Romain Sous Roche 2021
  • Clos du Moulin - Saint Romain Blanc 2019

Chorey les Beaune:

  • AMI - Chorey-Les-Beaune 2021
  • Clos du Moulin - Chorey-les-Beaune Les Beaumonts 2018

Cotes-du-Nuits Villages:

  • AMI - CDN Village 2021

Pommard:

  • Clos du Moulin - Pommard 1er Cru


Pris: kr. 675,- per person.

Vin og sjømat i kombinasjon
Kl. 18:00 - 19:30

Bli med oss på en kulinarisk reise hvor vi utforsker de utsøkte kombinasjonene av forskjellige sjømatretter og et nøye utvalgt spekter av viner. Dette arrangementet er skreddersydd for å tilfredsstille både de som har noe forkunnskaper, men også nybegynnere som ønsker å utvide sin forståelse av hvordan vin kan forbedre og komplementere smakene i sjømat.

Med en blanding av teoretisk kunnskap og praktiske smaksprøver, vil dette være en opplevelsesrik og lærerik oppdagelsesreise i matens og vinens harmoniske verden.

Pris: kr. 720,- per person.

Fredag 9. februar

Masterclass i vinglass med Riedel
Kl. 18:00 - 19:30

Hvordan fungerer vinglass egentlig? Vi inviterer til vinsmaking og kurs m/representant for Riedel.

Pris: kr. 260,- per person

Torsdag 8. februar

Quiz
Kl. 18:00

Velkommen til en lavterskel quiz-aften på Louise! Det blir gode priser i baren og mulighet for å bestille mat med avslag. Det blir godt utvalg av temaer som vin, mat, og noe godt og blandet. Det vil bli premiering!

Fredag 9. februar

Masterclass i vinglass med Riedel
Kl. 18:00 - 19:30

Hvordan fungerer vinglass egentlig? Vi inviterer til vinsmaking og kurs m/representant for Riedel.

Pris: kr. 260,- per person

Lørdag 10. februar

Masterclass Burgund: Domaine AMI & Clos du Moulin
Kl. 15:00 - 16:30


Direkte fra Burgund: En vinmester, to vinhus: Domaine AMI & Clos du Moulin

Vi skal dykke inn i historien til disse to anerkjente vinhusene og utforske forbindelsene mellom dem. Under denne masterclass vil vi fokusere på å sammenligne viner fra identiske appelasjoner for å gi en dypere forståelse av deres unike karakteristikker og nyanser. Dette gir en unik mulighet til å oppdage likhetene og forskjellene som gjør hver vin spesiell.

Viner som skal smakes:Saint Romain:

  • AMI - Saint-Romain Sous Roche 2021
  • Clos du Moulin - Saint Romain Blanc 2019

Chorey les Beaune:

  • AMI - Chorey-Les-Beaune 2021
  • Clos du Moulin - Chorey-les-Beaune Les Beaumonts 2018

Cotes-du-Nuits Villages:

  • AMI - CDN Village 2021

Pommard:

  • Clos du Moulin - Pommard 1er Cru


Pris: kr. 675,- per person.

Vin og sjømat i kombinasjon
Kl. 18:00 - 19:30

Bli med oss på en kulinarisk reise hvor vi utforsker de utsøkte kombinasjonene av forskjellige sjømatretter og et nøye utvalgt spekter av viner. Dette arrangementet er skreddersydd for å tilfredsstille både de som har noe forkunnskaper, men også nybegynnere som ønsker å utvide sin forståelse av hvordan vin kan forbedre og komplementere smakene i sjømat.

Med en blanding av teoretisk kunnskap og praktiske smaksprøver, vil dette være en opplevelsesrik og lærerik oppdagelsesreise i matens og vinens harmoniske verden.

Pris: kr. 720,- per person.