Winther

Torsdag 8. februar

Kurs: Ost og vin - en perfekt kombinasjon
Kl. 18:00 - 20.00

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther og Marina Pohl. Siri er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt, samt dommer i Norges beste drikke. Marina er fra Dalmatia og er italiensk språkekspert og den fødte vertinnen som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri og Marina brenner for å dele sin matglede og vinkunnskap. Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster fra vårt eget ysteri på Aker Brygge, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.

Pris: kr. 650,- per person.

Lørdag 10. februar

Italiensk lunsj
Kl. 12:00 - 15.00

Benvenuto og velkommen til en deilig lunsj i vår restaurant. Du kan velge mellom en av våre ulike pastaretter eller napolitansk pizza sammen med et glass vin. Vår pasta er håndlaget etter oppskrifter fra våre italienske kokker. Vår pizza er modnet i minimum 72 timer og toppet med ost fra eget ysteri på Aker Brygge. Vi tilbyr dere en fantastisk lunsj til en svært hyggelig pris. Du får: Et glass italiensk vin og valgfri pasta eller pizza til kun kr 350,-.

Pris: kr. 350,- per person.

Fredag 9. februar

Aperitivo-Benvenuto
Kl. 15:00 - 18.00

Vi ønsker å invitere dere til en autentisk aperitivo i vår restaurant. En aperitivo er en drink før måltidet; opplevelsen av aperitivo er et kulturelt ritual. Kommer opprinnelig fra det latinske aperire, er tradisjonen ment å "åpne" magen før du spiser. Følgelig har italienere i århundrer sagt hurra – cin cin – over drinker og forretter i de tidlige kveldstimene mellom jobb og middag. Vi vil ha vår fantastiske yster, Davide Buono, som vil lage fersk mozzarella til dere. Du får: Et glass italiensk vin og antipasti og live osteshow.

Pris: kr. 250,- per person.

Torsdag 8. februar

Kurs: Ost og vin - en perfekt kombinasjon
Kl. 18:00 - 20.00

Dette kurset ledes av Siri Helen Winther og Marina Pohl. Siri er 4. generasjon yster og har jobbet med mat hele livet, og de siste 15 årene med ost. Hun er dommer i ost både nasjonalt og internasjonalt, samt dommer i Norges beste drikke. Marina er fra Dalmatia og er italiensk språkekspert og den fødte vertinnen som elsker Norge. Hun har bodd i Norge i mange år og elsker tradisjonene og all vår lidenskap for det autentiske og hjemmelagde. Siri og Marina brenner for å dele sin matglede og vinkunnskap. Vi setter sammen et håndplukket utvalg viner og oster fra vårt eget ysteri på Aker Brygge, slik at man får smake flere spennende og gode kombinasjoner.

Pris: kr. 650,- per person.

Fredag 9. februar

Aperitivo-Benvenuto
Kl. 15:00 - 18.00

Vi ønsker å invitere dere til en autentisk aperitivo i vår restaurant. En aperitivo er en drink før måltidet; opplevelsen av aperitivo er et kulturelt ritual. Kommer opprinnelig fra det latinske aperire, er tradisjonen ment å "åpne" magen før du spiser. Følgelig har italienere i århundrer sagt hurra – cin cin – over drinker og forretter i de tidlige kveldstimene mellom jobb og middag. Vi vil ha vår fantastiske yster, Davide Buono, som vil lage fersk mozzarella til dere. Du får: Et glass italiensk vin og antipasti og live osteshow.

Pris: kr. 250,- per person.

Lørdag 10. februar

Italiensk lunsj
Kl. 12:00 - 15.00

Benvenuto og velkommen til en deilig lunsj i vår restaurant. Du kan velge mellom en av våre ulike pastaretter eller napolitansk pizza sammen med et glass vin. Vår pasta er håndlaget etter oppskrifter fra våre italienske kokker. Vår pizza er modnet i minimum 72 timer og toppet med ost fra eget ysteri på Aker Brygge. Vi tilbyr dere en fantastisk lunsj til en svært hyggelig pris. Du får: Et glass italiensk vin og valgfri pasta eller pizza til kun kr 350,-.

Pris: kr. 350,- per person.