Yokoso

Torsdag 8. februar

Cider Takeover
Kl. 17:00

Opplev Cider Takeover med Kvestad Sideri.

  • Pris: kr. 115 – 150,- per glass.

Lørdag 10. februar

Sake Masterclass (AVLYST)
Kl. 15:00 - 17:00

Smaking og lavterskel masterclass om japansk vin og sake.

  • Pris: kr. 675,-.

Afterparty (AVLYST)
Fra kl. 20:30

Afterparty fra kl. 20.30 med gode priser på viner fra helgens arrangement. Det vil også være mulighet for å bestille middag + Afterparty-pakke.

Fredag 9. februar

Sakemakers Dinner med Akita Seishu
Kl. 18:00-21:00

Eksklusiv Sakemakers Dinner i Chambre separee med 10 retter og 5 glass sake.

  • Kun 16 plasser tilgjengelig.
  • Pris: kr. 1.290,-.

Torsdag 8. februar

Cider Takeover
Kl. 17:00

Opplev Cider Takeover med Kvestad Sideri.

  • Pris: kr. 115 – 150,- per glass.

Fredag 9. februar

Sakemakers Dinner med Akita Seishu
Kl. 18:00-21:00

Eksklusiv Sakemakers Dinner i Chambre separee med 10 retter og 5 glass sake.

  • Kun 16 plasser tilgjengelig.
  • Pris: kr. 1.290,-.

Lørdag 10. februar

Sake Masterclass (AVLYST)
Kl. 15:00 - 17:00

Smaking og lavterskel masterclass om japansk vin og sake.

  • Pris: kr. 675,-.

Afterparty (AVLYST)
Fra kl. 20:30

Afterparty fra kl. 20.30 med gode priser på viner fra helgens arrangement. Det vil også være mulighet for å bestille middag + Afterparty-pakke.