.jpg)
Book via restaurantens bordbestilling og velg den aktuelle datoen / tidspunktet
Gjennom tre kvelder utforsker vi Riesling fra ulike land og regioner, satt opp mot hverandre side om side og servert med en nøye utviklet 3-retters meny. Her får du oppleve hvordan klima, jordsmonn og stil påvirker druens uttrykk – og hvordan disse møtene skaper forskjellige samspill med maten.
Kveldene ledes av Kristijan, restaurantsjef og sommelier på ASIA, som har med seg en helt særegen reise inn i vinens verden. Hans kjærlighet til vin startet nesten ved en tilfeldighet, mens han jobbet på et cruiseskip og reiste verden rundt. Underveis besøkte han vinmarker i Europa, USA, Sør-Amerika, New Zealand og Australia, og det som først var nysgjerrighet utviklet seg raskt til en dyp lidenskap. Denne lidenskapen førte ham til å ta Wine & Spirit Education Trust Diploma – en faglig milepæl han i dag tar med seg inn i måten han formidler vin på.
Riesling Battle gir deg derfor ikke bare en smaksopplevelse, men også et innsiktsfullt møte med druens mangfold og historien bak dens mange uttrykk.