Asia inviterer til Winemakers Dinner med Matthieu Barret fra Cornas, Rhone dalen.
Det serveres 5 ulike viner og 4 retters middag til kr. 950,- per person.
Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret. Produsenten arbeider med en biodynamisk tilnærming og lager elegante Rhône viner. På menyen finner du asiatiske delikatesser med blant annet Asia taquitos, beef tatakii, og crispy duck med bao buns.
PS: Mulighet for å delta på vinfestivalens Afterwork før middagen
Thomas Giertsen og Merete Bø guider og forteller dere om hvordan smake på vin, kjenne igjen kvaliteter og hvorfor vinene passer bra til maten. Flere av vinene serveres «blindt» og du som gjest kan bli med og gjette deg frem til hva det er. Fra kjøkkenet får man servert fristende, freshe og eksotiske retter, som matcher vinene dere får smake. Det serveres 5 retter og 5 ulike viner – med fellesnevner at det er større flasker fra magnum og oppover.
Smak gode viner i kombinasjon med passende snacks. Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret.
DJ skaper fredagsstemning i baren, og du kan nyte mat og vin i kombinasjon!
Asia inviterer til Winemakers Dinner med Matthieu Barret fra Cornas, Rhone dalen.
Det serveres 5 ulike viner og 4 retters middag til kr. 950,- per person.
Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret. Produsenten arbeider med en biodynamisk tilnærming og lager elegante Rhône viner. På menyen finner du asiatiske delikatesser med blant annet Asia taquitos, beef tatakii, og crispy duck med bao buns.
PS: Mulighet for å delta på vinfestivalens Afterwork før middagen
Smak gode viner i kombinasjon med passende snacks. Vinene presenteres av Christophe Mingeaud, representant for Mathieu Barret.
DJ skaper fredagsstemning i baren, og du kan nyte mat og vin i kombinasjon!
Thomas Giertsen og Merete Bø guider og forteller dere om hvordan smake på vin, kjenne igjen kvaliteter og hvorfor vinene passer bra til maten. Flere av vinene serveres «blindt» og du som gjest kan bli med og gjette deg frem til hva det er. Fra kjøkkenet får man servert fristende, freshe og eksotiske retter, som matcher vinene dere får smake. Det serveres 5 retter og 5 ulike viner – med fellesnevner at det er større flasker fra magnum og oppover.